Mechelsesteenweg 100 - 2550 Kontich
Tel.: 03 500 03 49

Contacteer ons!
Verzorgde en goed onderhouden nagels

Nagelverzorging Kontich.

Wenst u uw nagels te laten verzorgen op een vakkundige en correcte manier? Kom dan langs bij nagelstudio Nail Lounge voor een professionele nagelverzorging te Kontich.

Heel wat mensen hebben problemen met broze of lelijke nagels en willen daar graag iets aan doen. Een mooie en verzorgde hand met perfecte nagels laat tenslotte een uitstekendeindruk na. Daarom zijn correct verzorgde nagels voor veel mensen zo belangrijk.

Uw nagels worden door ons op een vakkundige wijze onder handen genomen, zonder hierbij de natuurlijke nagel te beschadigen. Zowel gelnagels als een goede versteviging van uw eigen nagel behoren tot de mogelijkheden. Wij hanteren betaalbare prijzen maar verliezen de kwaliteit van onze diensten nooit uit het oog.

Kies voor een nagelverzorging in ons salon te Kontich en u kunt binnenkort weer pronken met perfect verzorgde nagels! Lees verder op deze website voor onze prijslijst of boek meteen telefonisch uw afspraak. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ook het contactformulier op deze website invullen. Wij sturen u dan zo snel mogelijk antwoord!

Clikc+