Mechelsesteenweg 100 - 2550 Kontich
Tel.: 03 500 03 49

Contacteer ons!
Jarenlange ervaring in nagelverzorging

Nagelsalon Nails Lounge: voor perfecte nagels!

Niets is mooier dan verzorgde en mooi onderhouden nagels aan uw handen en voeten. Een verzorgde nagel geeft meteen een eerste indruk die bepalend kan zijn en daarom is een goede nagelverzorging zo belangrijk. Jammer genoeg heeft niet iedereen het geluk om van naturegezonde en stevige nagels te hebben.

Bent u eennagelbijter? Of hebt u broze, zeer fijne nagels die bij het minste afbreken? Kies dan voor gelnagels als alternatief!

Bij Nagelsalon Nails Lounge te Kontich zorgen we voor perfect verzorgde nagels aan handen en voeten. U kiest zelf of u een versteviging van uw nagel wenst of een volledige set gelnagels. Uiteraard kunt u ook starten met gelnagels en gaandeweg uw eigen nagel verstevigen, zodat deze uiteindelijk zelf stevig genoeg wordt.

Bel of mail ons meteen voor info of een afspraak. U kunt langskomen tussen 9.00 en 19.00 uur op woensdag en vrijdag. Wij werken uitsluitend op afspraak, dus bel gerust ons salon op om uw afspraak in te plannen. U kunt ook het contactformulier op deze website invullen.

Kies voor Nagelsalon Nails Lounge en ontdek hoe het voelt om eindelijk met uw nagels te kunnen pronken!

                                                        


Clikc+